ОСТАНЕТЕ МОБИЛНИ С VOLKSWAGEN
24.03.2020

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЦЕСА НА РАБОТА В ПРОДАЖБЕНО-СЕРВИЗНИТЕ КОМПЛЕКСИ НА ПОРШЕ ИНТЕР АУТО

Възползвайте се от възможностите за работа с нас от дистанцията и уюта на вашия дом.
Porsche Sofia Iztok

Дори в настоящата предизвикателна ситуация основна мисия за Порше Интер Ауто БГ остава предлагането на най-доброто преживяване за клиентите,  свързано с целия жизнен цикъл на автомобила.

Изберете, тествайте и поръчайте мечтания автомобил

  • Можете да намерите мечтания модел онлайн и да се запознаете с актуалните ни оферти на сайта на volkswagen.bgили vw-lekotovarni.bg  ,  където можете да разгледате изображения на интериора и екстериора, и да се запознаете с пълното описание на оборудването.
  • Свържете се с нашите търговски консултанти  и заявете оферта онлайн или по телефона.
  • Изберете най-подходящата за вас опция за финансиране и направете вашата поръчка.
  • Остава само да получите своя нов автомобил…И това в наша грижа! Ще ви го доставим -  почистен, дезинфекциран и готов за нови преживявания.
  • Ако желаете да тествате избран модел, услугата ни за „доставка“ до вкъщи или до работното място е валидна и за тестовите автомобили. Моля уговорете предварително тестовото шофиране с наш търговски консултант. /Тестовото шофиране може да се осъществи при наличие на заявения за тест-драйв модел/  

Възползвайте се от актуалните ни сервзизни предложения и нашите услуги "от врата до врата."

Сервизните центрове на  Порше Интер Ауто БГ са отворени през делничните дни с пълно работно време от 9:00 до 18:00 ч., а  нашите професионални екипи ще се погрижат автомобила ви да остане в топ-форма за пролетно-летния сезон. Не само ще гарантираме експертна грижа за вашия автомобил, но ще го вземем от вратата ви и ще го доставим  след приключване на сервизните дейности. Услугата включва още съхраняване на автомобила на паркинг на територията на комплекса до 5 календарни дни (без начисляване на допълнителна такса). Услугата е валидна за:

  • Общи и каросерийни ремонти,;
  • Технически преглед и диагностика;
  • Регулярен инспекционен сервиз;
  • Авто-козметика и дезинфекция.

През месец май съботните дни ще останат неработни за целия комплекс.
Ще ви държим в течение за режима ни на работа и при евентуални промени ще актуализираме информацията във нашите Facebook и уеб страници.

Продължаваме да оптимизираме всички процеси с динамичното развитие на ситуацията, за да ви бъдем максимално полезни и да направим услугите ни максимално достъпни за вас.

Вярваме, че силният дух на нашите бранд общности и огромните усилия, които всички полагаме, ще ни помогнат да преодолеем това предизвикателство ЗАЕДНО!

Пазете се, бъдете здрави и съпричастни един към друг!

 

Екипът на Порше Интер Ауто БГ