Volkswagen Driver's Days

Специално предложение за всички водачи на Volkswagen.
VW Driver's Days

Специално предложение за всички водачи на Volkswagen.

Заповядайте във всеки оторизиран сервиз на марката Volkswagen в страната от 1-ви до 30-ти юни и се възползвайте от 20% ценово предимство* за Volkswagen Оригинални дискове и накладки. Вашата сигурност е наша мисия.

Volkswagen Оригинални дискове и накладки

са пригодени специално към мощността на двигателя, теглото и максималната скорост на Вашия Volkswagen автомобил. При всяко пътуване може да разчитате на дълъг експлоатационен живот и добре настроен спирачен комфорт с минимално износване.
За да може да сприрате безопасно, Вашите спирачки трябва да дадат всичко от себе си, да издържат на страхотно налягане и екстремни температури.

Затова е важно да се доверите на Оригинала. Помислете още днес за сигурността на Вас и Вашите спътници. Ние, от Volkswagen Сервиз, Ви очакваме! 

  • Много висока температура.
    При спускане по наклон Вашите спирачки трябва да издържат на температура от 800 до 1000° C.
  • Страхотна работа
    Когато спрете рязко Вашия Volkswagen, спирачната мощност е до 883 кВт (1200 к.с.), т.е. надхвърля многократно мощността на автомобила.
  • Високо налягане.
    При аварийно спиране, накладките средно се натискат със сила от около 15 000 N към спирачните дискове.

Програма Сервиз 4+
смяна на дискове и накладки

За автомобили на възраст над 4 години
Притежавате модел от гамата на Volkswagen леки автомобили на възраст над 4 години? Перфектно! Възползвайте се сега от нашите услуги.

Нашите пакетни сервизни предложения са награда за посещението Ви в оторизираните сервизни комплекси на Volkswagen. 

Пакетите от програмата Сервиз 4+ включват Volkswagen Economy части съответно Volkswagen Оригинални части®, както и труда за тяхната подмяна. Пакетната цена е с атрактивно ценово предимство за клиента.

Научете повече за програмата при Volkswagen  леки автомобили
и при Volkswagen Лекотоварни автомобили