Като модерна компания, ние винаги търсим мотивирани и квалифицирани служители, за да помагат в развитието на нашите услуги и да обслужват нашите клиенти възможно най-добре. Ние предлагаме не само впечатляващи продукти, но и интересни възможности за кариерно развитие.

Employee Meeting

Незаети позиции

В момента няма свободни места при нас. Моля, използвайте възможността за свободна кандидатура.

Спонтанна кандидатура

Кандидатура

Ако не сте намерили правилната позиция за работа, моля, използвайте възможността за свободна кандидатура.
Кандидатура като
Лични данни
Документи
С настоящото съм уведомен, че предоставените от мен лични и нелични данни ще бъдат обработвани от Порше Интер Ауто БГ ЕООД с автоматични средства съгласно Политиката за защита на личните данни, публикувана на нашия уебсайт. Данните се съхраняват единствено във връзка с изпращането на отговор на Вашата кандидатура и не се предоставят на трети лица.

WE GOT THE DRIVE!

It’s the horse power that drives us to achieve our goals. It’s the trust that makes us a team. It’s the self-confidence that brings us forwards.
It’s the attention and responsibility that matters. And indeed, it is our integrity that keeps our conscience awake.
Success has so many faces - those of our employees.

WE KEEP OUR WORD!

Заедно сме по-силни, спазвайки обещанията си към нашите служители, бизнес партньори и клиенти. Защото държим на думата си чрез отговорност, ангажираност и съпричастност! Защото в центъра на нашите корпоративни ценности, са хората!
А пътят ни към успеха е възможен само, в условията на сътрудничество и взаимно доверие.
Гледайте в епизод 7 от поредицата #gotthedrive, посветена на нашите корпоративни ценности, какво ни обединява, за да вървим напред с увереност и сила. 
 
#We #keep #our #word. Because it’s all about people!

 #gotthedrive #porscheholdingcareers #integrity
See translation

We break new grounds

Щастливи сме, че ние - Порше групата в България, стартираме поредица от видеа под девиза на нашата работодателска марка #Gotthedrivе, посветени на служителите и корпоративната ни култура и дух.
В рамките на 7 епизода ще представим основните принципи от програмата #Togetherforintegrity на концерна #Volkswagen за устойчиво предприемачество и социална отговорност, които в съчетание с личната ангажираност, етика и морал са движещата сила на нашия успех. Ето и първия реализиран епизод.

WE ARE PROUD OF THE WORK WE DO

Гордеем се с постигнатите резултати. Защото именно хората правят нашата компания успешна. А за да бъдем успешни, ние работим в среда основана на доверие, откритост и признателност. Създаваме вдъхновяваща работна среда, градим основи, а не бариери и даваме на хората пространство да развият чувство на отговорност и принадлежност. Точно това е в основата на нашата мотивация. Гледайте епизод 2 от поредицата видеа #Gotthedrivе, за да разберете повече за корпоративната ни култура и дух.