Порше София Изток Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. ID.4 GTX - Спортният флагман на моделната серия ID.4 със задвижване на четирите колела.
28.10.2021
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

ID.4 GTX - Спортният флагман на моделната серия ID.4 със задвижване на четирите колела.

Фамилията от ID. модели се разраства и вече включва спортната версия GTX – следвайки традициите на GTI и GTE, емблемата GTX бележи следващата глава от успешната история на марката Volkswagen в създаването на спортни топверсии в гамата и едновременно с това осъществява интелигентен преход към света на електрическата мобилност.

VW ID.4 GTX: спортен като GTI, комфортен като SUV и устойчив като ID.

Двата електродвигателя, разположени по един на предния и задния мост, работят в перфектен синхрон, осигурявайки максимална мощност от 220 кВт (299 к.с.) и напълно електрическо двойно предаване с оптимално сцепление на всички колела. Тази технология предлага изключително високо ниво на стабилност на пътя и голям резерв по отношение на мощността, които в крайна сметка означават повече удоволствие от шофирането. Компактният ID.4 GTX отбеляза своята пазарна премиера в Европа през лятото на 2021 година, като в България базовата цена на новия модел е 102 649 лв. с ДДС.

Image

Крайъгълен камък в електрическата офанзива

Моделната линия ID.4 дебютира в най-големия пазарен сегмент в света – този на компактните SUV автомобили. В това си качество тя бележи стратегически крайъгълен камък в пазарната офанзива на Volkswagen Group в сферата на електрическата мобилност. През миналата година Volkswagen Group вече успя да утрои обема на продажби на своите изцяло електрически модели и планира да заеме позицията на световен лидер в областта на електрическата мобилност най-късно до 2025 година. Плановете на компанията за следващите пет години включват инвестиции в размер на около 46 милиарда евро в електрическа мобилност и хибридизация на автопарка от нови автомобили, като делът на чисто електрическите превозни средства в Европа следва да се увеличи до 70% в периода до 2030 година.

Image


Новият ID.4 GTX: спортен като GTI, комфортен като SUV и устойчив като ID.

От 0 до 100 км/ч за 6,2 секунди, нулеви локални CO2-емисии - с новия ID.4 GTX не е необходимо да правите никакви компромиси, за да шофирате устойчиво. Изживейте спортното представяне на снабдения с двойно предаване събрат на ID.4 с неговата комбинация от изцяло електрическо задвижване и голям пробег. Новият ID.4 GTX: спортен като GTI, комфортен като SUV и устойчив като ID.

Image

Спортна динамика с леко докосване на педала


Image

Екологичните качества и спортният дух не се изключват взаимно - GTX предлага забавно и въглеродно неутрално преживяване зад волана за широк кръг потребители.

Спортна динамика с леко докосване на педала - интелигентната система за управление на задвижването създава идеален баланс между максимална енергийна ефективност и мощна динамика, ID.4 GTX ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,2 секунди и достига максимална скорост от 180 км/ч.

Дълги разстояния – акумулаторната батерия с капацитет до 77 кВтч (нето) е достатъчна за изминаване на до 480 км (WLTP) пробег в реални условия на шофиране. Благодарение на възможността за зареждане с максимална мощност от 125 кВт, акумулаторната батерия се зарежда изключително бързо.

Image
VW ID.4 GTX: спортен като GTI, комфортен като SUV и устойчив като ID.

Дизайн от нова ера - външността на ID.4 GTX се отличава със своето мощно излъчване. Благодарение на многобройните, изключителни по характер детайли в дизайна, топмоделът в гамата на ID.4 съчетава изискана елегантност и спортен дух.

Цяла екосистема за устойчива електромобилност. На основата на тази нова продуктова палитра ще бъде изградена цялостна екосистема за устойчива електрическа мобилност. Клиентите на новия ID.4 GTX ще получат произведен във въглеродно неутрален процес автомобил, който слиза от поточната линия с изцяло неутрален въглероден отпечатък. Ако впоследствие той се зарежда с помощта на електроенергия от възобновяеми източници като Volkswagen Naturstrom например, въглеродният баланс ще остане неутрален и в целия в период на експлоатация.

Image


Заявете Вашата индивидуална оферта от търговския ни екип.


* Консумация на електроенергия, кВч/100км: комбинирано 18.2 - 16.3;                                         Емисии на CO₂ емисии в г/км: 0: Енергиен клас А+++. 

* Показаните на тази илюстрация превозни средства могат в определени детайли да се различават от актуалната моделна гама.

* Показани са някои допълнителни оборудвания, които се предлагат срещу доплащане.

* Настройката на профила на шофиране ви подпомагат в рамките на възможностите на системата.

* По световния хармонизиран метод за измерване на вредни емисии при леки и лекотоварни автомобили (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) , измерено на изпитателен стенд с варианта с най-добър пробег на ID.4 GTX. Действителните показатели за пробег по WLTP могат да варират в зависимост от оборудването. Действителният пробег в реални условия зависи от стила на шофиране, скоростта, използването на комфортни функции/допълнителни консуматори, външната температура, броя на пътниците/масата на полезния товар и топографията.

* Със спирачки при ъгъл на изкачване 12% .

* Близък до реалността спектър на пробега за ID.4 GTX със 77 кВтч нетен капацитет на батерията и двойно предаване. Действителният пробег в реални условия зависи от стила на шофиране, скоростта, използването на комфортни функции/допълнителни консуматори, външната температура, броя на пътниците/масата на полезния товар и топографията. Назованият за съответния модел спектър на пробега служи за ориентир и се базира на пробега, който ще изминават 80 % от нашите клиенти на средногодишна база. Долната граница на спектъра за пробег включва също шофиране с умерена скорост по магистрала, както и шофиране при ниски зимни температура.

* Над 80% процента от наличната обществена зарядна инфраструктура в Европа.

* За да използвате услугите на We Connect е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в We Connect с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален онлайн договор с Volkswagen AG. За да можете да използвате услугите на We Connect Start през целия срок на договора, след първоначалната регистрация имате време от 90 дни, за да регистрирате автомобила на адрес myvolkswagen.net или в приложението We Connect ID. App (налично в App Store и Google Play Store).

Използването на онлайн услугите на We Connect Start става възможно посредством интегрирана интернет-връзка. Свързаните разходи за данни, направени в Европа, се поемат от Volkswagen AG в рамките на мрежовото покритие. ZЗа използването на безплатното приложение We Connect App е необходимо да имате съвместим модел смартфон с операционна система iOS или Android, както и SIM-карта с опция за пренос на данни и съответен договор между вас и вашия мобилен оператор. 

Наличието на описаните в пакетите услуги на може да варира в различните държави, както и да зависи от конкретния автомобил и неговото оборудване. Услугите са налични за съответния посочен в договора период от време и могат да бъдат променяни или прекратявани. Повече и по-подробна информация можете да откриете на адрес connect.volkswagen-we.com, както и при вашия дилър на Volkswagen. Информация за тарифите на мобилни услуги можете да откриете при вашия мобилен оператор.

* Предложение на Volkswagen Group Charging GmbH. (Elli)

* Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) предлага на купувачите на ID.-модели с възможност за бързо зареждане (в зависимост от оборудването с мощност на зареждането от 100 кВт) след приключването на договор до 30.06.2022 по-изгодна We Charge Go тарифа без месечна такса и We Charge Plus тарифа за 9,99 € месечно за срок до 3 последователни години. 

* Предложение на Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

* ID. Charger може да се поръча като опция Volkswagen ID.-моделите и не е включен като част от серийното оборудване.   

* Keyless Access ви подпомага в рамките на възможностите на системата.

* Максимална електрическа мощност 220 кВт: измерена по UN-GTR.21 максимална мощност, който може да бъде използвана в продължение на до 30 секунди. Наличната спрямо индивидуалната моментна ситуация мощност зависи от фактори като мъншна температура, температура, заряд и състоянието на батерията, както и от степента на физическо остаряване на високоволтовата акумулаторна батерия. Наличността на максималната мощност изисква температура на високоволтовата акумулаторна батерия между 23 и 50 °C, както и ниво на заряд на батерията над > 88%. Отклонение от изброените параметри може да доведе до редуциране на мощността, както и за невъзможност за използване на максималната мощност. Температурата на батерията може да бъде в известна степен повлияна от функцията за стационарна климатизация, а състоянието на зареждане може да се настроят наред с други параметри. Наличната къч даден момент мощност се показва на съответния индикатор в автомобила. За да запазите използваемия капацитет на батерията по възможно най-добър начин, се препоръчва на дневна база да изминавате пробег, отговарящ на около 80% от капацитета на батерията (преди започването на дълги преходи стойността може да бъде настроена и на 100%). 

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.