Порше София Изток news

Are you looking for your dream car? Then Volkswagen is the right place for you. Secure a new car that is available immediately or configure your dream model entirely according to your ideas

  1. Новини и събития
  2. Новият ID.4 - 100% SUV, 100% електрически
14.09.2021
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

Новият ID.4 - 100% SUV, 100% електрически

Изцяло електрическият ID.4 - световна премиера.

Volkswagen ID.4


Направен за големи неща

Напълно нова концепция на вътрешното пространство, която ви осигурява свобода. Електрическа динамика, която вдъхновява. И интуитивна концепция за управление, с която всичко става по-лесно. Новият ID.4: солиден като SUV, опазващ околната среда като ID.

Подкрепя, свързва и създава нови възможности

Електричеството ви отвежда по-далеч


Пътувайте удобно сутрин до работа, преди това откарайте децата до училище и се върнете обратно вечерта - без проблеми, с едно зареждане на батерията¹⁾. Можете да избирате от батерия с нетен капацитет от 52 кВтч в ниво на оборудване Pure²⁾ и нетен капацитет от 77 кВтч в ниво на оборудване Pro, с мощност от до 125 кВт (Pure²⁾) и до 150 кВт (Pro).

Image

е-технология 

Image

Мощност и пробег: Електричеството ви отвежда по-нататък

Отидете комфортно до офиса сутринта, след като сте били на спорт, а в края на седмицата идете с пълно оборудване на пътешествие - това не е проблем с ID.4 ¹⁾. В моделите 1ST и 1ST Max, разполагате с батерия с нетен капацитет от 77 кВтч и възможен пробег от 360-520 км²⁾, както и системна мощност от 150 кВт с Performance Upgrade.

Image

Зареждане: Пълно осигуряване със зарядна мощност

Предимство на електрическите автомобили е че могат да зареждат почти навсякъде. В къщи можете да зареждате с променлив ток (AC зареждане) с помощта на битовата мрежа или предлаганият като опция ID. Charger ¹⁾ със заряден капацитет от 7,2 кВтч или 11 кВтч. Много публични станции за зареждане на бензиностанции или на магистралите предлагат допълнително възможност за бързо зареждане с постоянен ток (DC зареждане).

Image

Задвижване: Пълна тяга напред


Отсега нататък всеки червен светофар ще се превръща в нов старт, а вие ще се наслаждаване на напълно ново преживяване зад волана. Електрическият мотор на ID.4 ускорява динамично и с пълен въртящ момент от самия старт. С моделите, базирани на Pro Performance със системна мощност от 150 кВт, можете да ускорите от нула до 100 км/ч за едва 8,5 секунди. Без превключване, без забавяне - просто се движете и се наслаждавайте с настръхнала от емоцията кожа. 

ic0054-web

Електрически звук: Този автомобил звучи по нов начин

Колко тих е един електрически автомобил зависи изцяло от автомобила. За да направи пътния трафик по-безопасен, до 30 км/ч вашият ID.4 е по-тих в интериора, но може да бъде чут ясно отвън. Това го прави по-забележим за околните. Футуристичната композиция подчертава визуалната идентичност и представлява изкуствено генериран шум при движение, който прави почти безшумния автомобил акустично разпознаваем за околните пешеходци и велосипедистите

Дизайн

Екстериор: Функция в своята най-красива форма

Градски SUV модел с впечатляваща стилистична концепция и радиус на завиване като на малък автомобил: новият ID.4 показва колко атрактивна може да бъде електрическата мобилност. С перфектно оформените 18-цолови* или предлаганите като опция  19- до 21-цолови алуминиеви колела, релси на покрива за допълнителен багаж, вградени за подобряване на аеродинамиката ръкохватки на вратите, опционално 3D LED задни врати с динамични светлини за мигачи. И още един специален акцент: предлаганата като опция светлинна линия, отпред и отзад, която се простира до логото Volkswagen с променен дизайн. 

Image

Интериор: Добре дошли в "Open Space"


Интериорът на новия ID.4 е толкова интелигентно оформен и щедро оразмерен, че осигурява изобилие от пространство за семейството ви. Забелязвате го в момента в който се качите: много място за краката, централна конзола с различни конфигурации и комфортни седалки, като опция с електрически настройки и функция за памет. На разположение е също централен Touch-Display сензорен екран с размер от до 30,5 см (12 инча), както и мултифункционален волан със сензорни повърхности и обратна връзка с вибрация. Амбиентното осветление в избран от вас цвят подчертава характера на луксозен салон. Заедно с опционалния панорамен покрив, можете да се наслаждавате на приятно и спокойно пътуване. 

Image

Амбиентно осветление: Светлина за почти всякакво настроение

Придайте на ID.4 повече индивидуалност. Можете да избирате между десет серийни цвята (30 възможни цвята като опция) и да придадете повече светлина на интериора. Освен всичко останало и в областта на таблото, нишата за телефон (опция) и вратите. Топли или хладни цветове за интериорното осветление - изборът е изцяло ваш.

Image

Поздрав: ID.4 предни светлини


Новият ID.4 ви разпознава. В момента, в който го доближите със своя ключ, в съчетание с опционалната система за безключов достъп и стартиране "Keyless Access"*, автомобилът активира опционалните си LED матрични светлини IQ.LIGHT в знак на поздрав. Освен това, за да стигнете до автомобила и да се върнете от него, обратно до входната врата, функциите "Leaving home" и "Coming home" осветяват пътя със светлинен сноп. Интерактивните ID. Light ви приветстват вътре, преди дискретният звук при старта да ви подкани да потеглите веднага. Когато напуснете вашия ID.4, той ви казва "довиждане" със светлинен сигнал и звук. 

Image

Цветен дизайн: Няма как да бъде сгрешен


С предлагания като опция външен стилистичен пакет, новият ID.4 ви предлага възможност да придадете още блясък на външността, например с вашия любим цвят. Специален елемент е опционалният металик цвят по избор, който се среща с черен покрив, сребристи рамки на покрива и третата колонка. Цветова комбинация, която играе с контрастите. Точно, както самия ID.4.

Image

Комфорт

Image

Панорамен покрив: Небесни перспективи


С голяма остъклена повърхност, която се простира почти по цялата дължина на покрива, опционалният панорамен стъклен покрив сам по себе си завладява погледа. Още по-хубаво е че той гарантира безпрепятствен поглед към небето, а тонираното стъкло осигурява приятни температури. Защита срещу силните слънчеви лъчи пък се осигурява от щората.

Image

Head-Up Display за разширена реалност: Авангардна навигация

 
В новия ID.4 можете да поддържате погледа си върху това, което е важно. Опционалният Head-up Display с разширена реалност проектира важна информация директно в зрителното поле на предното стъкло. Благодарение на технологията за разширена реалност можете да виждате указанията на навигацията директно на лентата за движение, по която трябва да се движитe или да завиете. По този начин ще стигнете целта си по-спокойни, без да снемате погледа си от пътя. 

Image

Безключов достъп: Комфортно качване


Благодарение на предлаганата като опция система за безключов достъп "Keyless Access", ID.4 разпознава ключа на вашия автомобилa в джоба ви и отключва в момента в който ръката ви доближи дръжката на автомобила. А благодарение на опционалната система "Easy Open & Close", леко движение на крака ви в задната част на автомобил е всичко необходимо за да за да се отвори или затвори електрозадвижвания заден капак. Както виждате, ставата по-лесно с помощта на иновативните технологии. 

Image

Теглич: Оборудван за вашите принадлежности
 
Вашето хоби изисква сериозно оборудване? Или имате нужда да транспортирате доста неща за професионални нужди? Няма проблем с ID.4: тегличът предлаган като допълнително оборудване е създаден за прикачни товари с тегло от до 750 кг (без спирачки) или 1000 кг (със спирачки) ¹⁾. Когато нямате нужда от теглича, можете да го приберете под бронята с няколко лесни движения, така че вече да не се вижда.

ВСИЧКО ОТ НУЛАТА: Way to Zero - по-малко CO2 за опазване на климата

Екологично устойчивото използване на природните ресурси и отказът от изкопаеми горива са сред най-големите предизвикателства на нашето време. Volkswagen дава своя принос а постигане на тези цели и е изрично ангажиран с Парижкото споразумение за климата. Целта на Volkswagen е до 2050 година да постигне нулев CO2 баланс.

Image

Поискайте индивидуална оферта от нашия търговски екип

1) Реалният пробег на ID.4 Pro Performance: 360-520 км. Пробегът в реални условия на практика зависи от стила на шофиране, скоростта, използването на консуматори свързани с комфорта и други нужди, външната температура, броя на пътниците, полезния товар и топографията на пътя. Споменатият по-горе пробег,  е ориентировъчен за съответния автомобил и се очаква да бъде достигнат от 80% от нашите клиенти средно годишно. Долната граница на обхвата покрива също и умерени скорости на магистрала, както и ниски външни температури през зимата. 

2) Ще се предлага на по-късен етап 

3) Постигането на избягването и намаляването на емисиите на CO2 се извършва - доколкото е възможно - от самия Volkswagen. Доставчиците също са ангажирани с намаляването им. CO2 емисиите, които не могат да бъдат избегнати и намалени от VW и в рамките на съответните ангажираности във веригата на доставки се компенсират със същото количество благодарение на сертифицирани проекти за опазване на климата.  

4) Разход на енергия на ID.4 в кВтч/100 км: 16,2 - 16,9; CO₂-емисии в г/км: 0

Login to the newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.