Порше София Изток news

Sie sind auf der Suche nach Ihrem Traumauto? Dann sind Sie bei Volkswagen genau richtig. Sichern Sie sich einen sofort verfügbaren Neuwagen oder konfigurieren Sie Ihr Wunschmodell ganz nach Ihren Vorstellungen.

  1. Новини
  2. Новият Tiguan R - Пълна свобода
23.02.2022
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

Новият Tiguan R - Пълна свобода

Най-продаваният SUV в Европа и най-добре продаваният съвременен модел на Volkswagen сега вече се предлага и в изпълнение на Volkswagen R. Без значение дали се движи по асфалтираните пътища или извън тях, Tiguan R има един отговор на почти всички въпроси.

Новият VW Tiguan R - Пълна свобода

По пътя към офиса, при изпълнение на всекидневните задачи или като надежден партньор по време на семейните ваканции - това е един истински универсален талант, който се представя блестящо наистина навсякъде: в града, по междуградските потища, сред природата или на магистралата.

Tiguan R – нека разгледаме по-подробно акцентите в спортния модел:

Image

Нови емоции - Мощен универсален талант

Tiguan R показва ясно своя състезателен характер благодарение на мощността от 235 кВт (320 к.с.). 

R-логото в задната част на автомобила сигнализира по недвусмислен начин: този нов член на моделното семейство и спортен и най-вече - бърз. С 235 кВт (320 к.с.) и максимален въртящ момент от 420 Нм динамиката се усеща при всяко шофиране. 

Екстериор: Характе-R
 
Спортният модел се разпознава най-вече по променената предна част.

Радиаторната решетка с новото R-лого, характерната предна броня и лакираните в черно въздухозаборници добавят допълнително облагородяват сам по себе си изключително изискания дизайн. 

Image
Image

Интериор: Спортна атмосфера

Концепцията за управление на функциите посредством сензорни повърхности се пренася и на мултифункционалния волан, а благодарение на прегледните контролни прибори винаги държите всички важни информации под око.

Добре дошли в най-бързия Tiguan на всички времена!

Седалки: Неподправен спортен дух
 
На ексклузивните спортни седалки с интегрирани подглавници вие се наслаждавате на абсолютен контрол и максимален комфорт.

Още по-удобно ще ви бъде с предлаганите като опция Top-комфортни седалки. Тяхната тапицерия от кожа Nappa отразява премиум-характера на интериорното обзавеждане не само като визия, но и създава приятно усещане при докосване.

Image
Image

Image
Image
Image

За повече информация и възможности за поръчка се свържете с консултантите от търговския ни екип.

* Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. 


Tiguan PA:
Разход на гориво: 9,9 l/100km

Anmeldung zum Newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.