НОВО ОТ VOLKSWAGEN
23.02.2022

Новият Tiguan R - Пълна свобода

Най-продаваният SUV в Европа и най-добре продаваният съвременен модел на Volkswagen сега вече се предлага и в изпълнение на Volkswagen R. Без значение дали се движи по асфалтираните пътища или извън тях, Tiguan R има един отговор на почти всички въпроси.
Новият VW Tiguan R - Пълна свобода

По пътя към офиса, при изпълнение на всекидневните задачи или като надежден партньор по време на семейните ваканции - това е един истински универсален талант, който се представя блестящо наистина навсякъде: в града, по междуградските потища, сред природата или на магистралата.

Tiguan R – нека разгледаме по-подробно акцентите в спортния модел:

Image

Нови емоции - Мощен универсален талант

Tiguan R показва ясно своя състезателен характер благодарение на мощността от 235 кВт (320 к.с.). 

R-логото в задната част на автомобила сигнализира по недвусмислен начин: този нов член на моделното семейство и спортен и най-вече - бърз. С 235 кВт (320 к.с.) и максимален въртящ момент от 420 Нм динамиката се усеща при всяко шофиране. 

Екстериор: Характе-R
 
Спортният модел се разпознава най-вече по променената предна част.

Радиаторната решетка с новото R-лого, характерната предна броня и лакираните в черно въздухозаборници добавят допълнително облагородяват сам по себе си изключително изискания дизайн. 

Image
Image

Интериор: Спортна атмосфера

Концепцията за управление на функциите посредством сензорни повърхности се пренася и на мултифункционалния волан, а благодарение на прегледните контролни прибори винаги държите всички важни информации под око.

Добре дошли в най-бързия Tiguan на всички времена!

Седалки: Неподправен спортен дух
 
На ексклузивните спортни седалки с интегрирани подглавници вие се наслаждавате на абсолютен контрол и максимален комфорт.

Още по-удобно ще ви бъде с предлаганите като опция Top-комфортни седалки. Тяхната тапицерия от кожа Nappa отразява премиум-характера на интериорното обзавеждане не само като визия, но и създава приятно усещане при докосване.

Image
Image

Image
Image
Image

За повече информация и възможности за поръчка се свържете с консултантите от търговския ни екип.

* Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. 


Tiguan PA:
Разход на гориво: 9,9 l/100km