Порше София Изток Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. Ново покоеление мобилност: иновативният ID. Buzz.
18.10.2022
Новини от Volkswagen Лекотоварни

Ново покоеление мобилност: иновативният ID. Buzz.

Това е първият напълно електрически, многофункционален автомобил за семейства, приятели и всички предизвикателства на ежедневието.

id buzz

Идва новото поколение мобилност: иновативният ID. Buzz. Той е първият изцяло електрически ван на Volkswagen. Мултифункционален, напълно свързан и с изцяло нова концепция. Електрически ван за семейството, приятелите и предизвикателствата на ежедневието - дори и в тесните улички на големия град. Открийте сега визионерския дизайн на ID. Buzz, който съчетава компактни размери с простор и иновативни технологии. Изпитайте ново усещане за пространство с интериор, изработен от частично рециклирани материали. Вдъхновете се от изключителните възможности за свързаност и дигитални функции, като например интелигентната функция IQ. Light. Убедете се в модерната електрическа мобилност на новия ID. Buzz.

Дизайнът на една нова ера
Създаден с визия в чест на първия хипи ван и в същото време със своя индивидуалност: Експресивният дизайн на ID. Buzz съчетава модерни пропорции с иновативна технология. Базиран на емблематичния дизайн на първото поколение хипи ванове, той се предлага по желание в четири варианта на двуцветни лакови покрития. 

Image

Амбиентно осветление с възможност за персонализиране с до 30 цвята по избор акцентира върху атмосферата в интериора. Благодарение на изцяло новата си концепция с удобно регулируеми седалки той не само предлага повече пространство и многовариантен интериор, но и улеснява още повече товаренето. Защото можете да отворите опционалната електрическа задна клапа с едно движение на крака - без да вадите ключа от джоба си. Опционалната функция Easy-Open прави това възможно. С интелигентните си функции, широко пространство и иновативния дизайн на осветлението новият ID. Buzz буди възхищение по всички показатели.

Image
Image
Image

Устойчива мобилност от край до край

Цялостна устойчивост за бъдеще със съзнателното отношение към климата: Това е целта на новия ID. Buzz. Затова не само ще Ви го доставим с неутрален отпечатък на въглеродни емисии1, но и Вие от своя страна ще го шофирате без никакви емисии на CO2. С ID. Charger2 ще разполагате и с подходяща опционална Wallbox станция. Новият ID. Buzz ще промени индивидуалната мобилност и ще ни покаже пътя към бъдеще с грижа за околната среда. Той съчетава устойчивост и комфорт благодарение на интериора, в който няма вложена животинска кожа и за голям брой елементи са използвани рециклирани материали, като например за тапицерията на седалките, подовите настилки и декоративната тапицерия на тавана.

Image

Насладете се на технологията от бъдещето още днес

Image

Настояще и бъдеще, свързани в мрежа:

Новият ID. Buzz впечатлява с множество дигитални функции. Благодарение на Car2X ID. Buzz може да комуникира с другите участници в движението. По този начин можете предварително да получите информация относно възможни опасности и задръствания по пътя3. Предлагани по желание над 30 асистиращи водача системи и добра видимост благодарение на опционалните матрични LED фарове - новият ID. Buzz предлага високо ниво на комфорт и качество. С постоянно инсталираната SIM карта той е "always on": По този начин можете лесно да актуализирате дигиталните функции на ID. Buzz. Over-the-air-Updates4 на софтуера за системите посредством We Connect5 се извършват лесно с натискането на един

ID. Buzz: Електромобилност в ново измерение

Image

Иновативна мобилност с ID. Buzz

Нашата 360° електромобилност

Изменението на климата представлява едно от най-големите и важни предизвикателства на нашето време. Поради това се ангажираме с Парижкото споразумение за климата и си поставяме амбициозни цели. Ние поемаме отговорност за целия дял от веригата на стойността на нашите автомобили и искаме до 2050 г. да станем компания с неутрален въглероден отпечатък. 

Image

Новият ID. Buzz е първият ван на Volkswagen, който от самото начало е проектиран като електрически автомобил -от първия чертеж до последния щрих. Той е основен компонент от нашата 360° електромобилност - от веригата за доставки, през етапа на производство и употреба, чак до рециклирането. Защото можем да постигнем целите си само ако всичките ни действия са устойчиви. Поради това не само ние ще Ви доставим ID. Buzz с неутрален отпечатък на въглеродни емисии1, но и Вие от своя страна ще го шофирате без емисии на CO2. С ID. Charger2 ще разполагате и с подходяща опционална Wallbox станция у дома. Ако той се зарежда и с екологично електричество, което се добива от 100% възобновяеми енергийни източници, Вие ще опазвате климата и докато пътувате с Вашия ID. Buzz. Ето как електрическият хипи ван ще промени нашата компания и нашата мобилност - по устойчив начин.

За повече информация и възможности за поръчка се свържете с консултантите от търговския ни екип.

  
* Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. 

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.