Порше София Изток news

Are you looking for your dream car? Then Volkswagen is the right place for you. Secure a new car that is available immediately or configure your dream model entirely according to your ideas

  1. Новини и събития
  2. ОТ ИКОНА НА МОБИЛНОСТТА КЪМ ДИГИТАЛНА ИКОНА. НОВИЯТ GOLF.
20.04.2020
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

ОТ ИКОНА НА МОБИЛНОСТТА КЪМ ДИГИТАЛНА ИКОНА. НОВИЯТ GOLF.

Новият Golf - в ново, по-комфортно, по-интелигентно и по-свързано поколение 8.

GOLF 8

Новият Golf е вече тук. И поставя нови мащаби на пътя.

Интелигентните асистиращи системи правят всяко пътуване по-комфортно и по-спокойно. В комбинация с типичното усещане за Golf.

Новият Golf предлага много акценти. Разгледайте следните три:

Innovision Cockpit
Всичко се настройва спрямо вас

IQ.LIGHT
IQ.LIGHT. Светлини с IQ.

IQ.DRIVE: Car2X
Car2X вижда какво има напред.

Дигитален комфорт

Innovision Cockpit. Всичко се настройва спрямо вас

Вашият Golf ви разпознава - и в зависимост от оборудването активира автоматично вашия персонален профил:* от позицията на седалката, през интериорното осветление, достигайки до температурата. Вашите любими настройки могат лесно да бъдат запаметени с помощта на Innovision Cockpit: с 25,4-сантиметровия (10 инча) комбиниран инструмент Digital Cockpit в съчетание с 25,4-сантиметровия (10 инча) екран на навигационната система  "Discover Pro". На Digital Cockpit можете да виждате, наред с класическите индикатори като скоростомер, оборотомер и километраж, също и други важни данни. Така например цялата площ на екрана може да бъде заета от картата на навигационната система.
Огромната екранна площ на навигационната система"Discover Media" или "Discover Pro" се използва за представянето на множество различни функции посредством ефектни графики, изцяло в стила на вашия смартфон. Вашият Home-Screen може да бъде зает дори със снимки или ваши любими функции.

Digital Cockpit. Поглед в бъдещето

Комбинираният инструмент Digital Cockpit серийно ви показва на своя 25,4-сантиметров (10 инча) цветен екран всички информации, които са важни за вас: в зависимост от индивидуалните си предпочитания вие можете да избирате между различи изгледи на въпросния прибор, например класически вариант със скоростомер, оборотомер и километраж, вариант с визуално изображение на асистиращите системи или пък режим с приоритет върху навигационната система и мултимедията - всички това е направено със съответни прецизно проектирани графики и анимации.

Voice control - на вашите команди

С помощта на интуитивното гласово управление* вие можете с глас да командвате радиото, телефона, климатичната инсталация и навигацията във вашия Golf. С гласови команди можете да сменяте също радиостанцията, или пък да намерите търсен от вас адрес или телефонен номер. С Online-гласовото командване на We Connect Plus вашият Golf  ви разбира дори още по-добре. Така можете да избирате онлайн любимата си музика или пък интуитивно да въвеждате крайна цел в навигационната система на автомобила.

Head-up-Display. Концентрирайте погледа си върху пътя

Най-важните информации са пред очите ви и все пак погледът ви е винаги концентриран върху пътя: ето това е голямото предимство на предлагания като опция Head-up-Display във вашия Golf. Челното стъкло се превръща в прожекционна площ, на която се изобразяват актуални данни за скоростта, предупрежденията на асистиращите системи и указанията на навиционната система. Самите прожекции се виждат ясно дори при ярка насрещна светлина. А в случай че в даден момент не се нуждаете от дисплея, той може лесно да бъде изключен.

Дизайн

Екстериор. 

Динамична визия. Усещане за Golf.

Golf се откроява със своя динамичен дизайн: изтеглената надолу предна част с тесни LED-Matrix-светлини с оптика с 4 "очи" са съчетани с новото лого на Volkswagen. Всички елементи са хармонично оформени и внимателно напаснати помежду си - точно както сме свикнали да бъде при един Golf. Новата задна част също се доминира от тесни светлини, между които са поместени новата емблема на марката и ъгловатия надпис Golf. Накрайниците на изпускателната система са дискретно скрити зад елегантния дифузорен елемент в задната броня.

 

Дизайн на светлините. LED-фаровете в нова  светлина

Golf идва серийно с LED-основни светлини. Те са динамично интегрирани в ниската предна част, а отстрани достигат до калниците. Също така серийни са и интегрираните фарове за мъгла. Друг типичен елемент: характерната оптика с 4 "очи". Задницата също изглежда подобаващо: тесните LED-светлини доминират излъчването на задната част на автомобила.

  

Предлагани като опция: IQ.LIGHT - LED-Matrix-светлините с динамично управление на дългите светлини "Dynamic Light Assist", чието разпределение на светлинния поток се напасва автоматично спрямо трафика. 

Интериор. Дигитална интериорна концепция

Car2X вижда с един ход напред.

Превозни средства, които комуникират помежду си в трафика, могат да направят улиците по-сигурни, да намалят задръстванията и да предупреждават за регионални опасности. Серийното предупреждение за опасности известява водача с полезни информации, например за ремонти по пътя. Комуникацията функционира посредством Car2X-технология или чрез WiFi (pWLAN).

Предлаганото като опция автоматично регулиране на дистанцията ACC с Car2X-функция подпомага водача с практични информации и при нужда може активно да се намесва в управлението на автомобила. Например при доближаване към края на задръстване. С постоянен обмен на данни посредством WiFi (pWLAN).

Travel Assist

Държи ви в правилната лента. И поддържа дистанция спрямо другите участници в движението.

С предлагания като опция "Travel Assist" вие получавате на борда един особено практичен и полезен асистент. С помощта на натискането на бутон той ви носи повече комфорт* на високо ниво и ви подпомага в изморителни или монотонни ситуации на пътя:

Специално на магистрала и добре уредени междуградски пътища "Travel Assist" се справя отлично с поддържането на скоростта на движение, спазването на пътната лента и дистанцията спрямо останалите участници в движението.
В съчетание с трансмисията с два съединителя DSG вие пътувате още по-комфортно в задръствания или в трафик от типа "тръгни-спри".

*Само в рамките на границите на системата, като водачът във всеки момент трябва да бъде готов да поеме управлението на автомобила и при всякакви обстоятелства продължава да носи отговорността за безопасното управление на автомобила.

ACC

Поддържа дистанция. И спазва ограниченията на скоростта.

Предлаганото като опция автоматично регулиране на дистанцията ACC ви помага да поддържате автоматично предварително зададена максимална скорост, както и дистанция спрямо движещото се отпред превозно средство.* 

В комбинация с предлаганата като опция навигационна система ACC получава и функции за предикативно настройване на скоростта спрямо ограниченията и завоите. По този начин се намалява вероятността да надвишите ограниченията на скоростта, тъй като можете да въведете автоматично съобразяване с официалните ограничения.** Едновременно с това системата се съобразява с данните от навигацията за завои, кръстовища (отклонения) и кръгови движения.**

* до 210 км/ч
** в рамките на границите на система

Научете повече за новия Golf.
Новият Golf е начало на цяла нова генерация от модели. С множество дигитални иновации, динамичен дизайн и изключителен комфорт на управление на функциите.
Свържете се с наш консултант и заявете индивидуална оферта или уговорете час за тестово шофиране.

 

Login to the newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.