Порше София Изток Новини

Тук можете да намерите всички най-актуални новини от Порше София Изток.

  1. Новини и събития
  2. Новата SportContact 7 от Continental е създадена специално за всеки клас превозни средства. Сдобийте се с изключително сцепление и подарък от Continental.
15.03.2022
ПРЕДСТАВЯНЕ

Новата SportContact 7 от Continental е създадена специално за всеки клас превозни средства. Сдобийте се с изключително сцепление и подарък от Continental.

Continental разработи спортна гума, за да дефинира наново стандартите за ефективност на гумите и да създаде високо ниво на доверие в характеристиките ѝ на движение  Купете комплект летни или всесезонни гуми и получете подарък - ваучер за пазаруване в eMAG.

Continental Sport 7
  • Нова спортна гума с характеристики за безопасно шофиране на сухи и мокри пътища
  • Изработена специално, за да позволи спортно шофиране с всеки клас превозно средство
  • Нова концепция на смес за забавление при шофиране и голям пробег

SportContact 7 от Continental прави своя дебют с три нови технически детайла на гумите – адаптивният дизайн на протектора й се приспособява към сухи и мокри пътища, със специфичния за размера дизайн на протектора тя предлага максимално удоволствие от шофирането на всяко превозно средство, а сместа BlackChili в своя състав е прецизно съобразена с адхезията на асиметричния профил.

„Фокусът на нашето развитие беше, че искахме да имаме най-добрата спортна лятна гума на пазара за всеки клас превозни средства“, съобщава проф. д-р Буркхард Вийс, ръководител на изследователската и развойна дейност в областта на замяна на гуми за леки автомобили и камиони в световен мащаб на Continental.

С асиметричния, адаптивен дизайн на протектора новата SportContact 7 може да се адаптира към сухи и мокри пътища. По този начин нейните характеристики на движение остават на постоянно високо, безопасно ниво – дори при по-високи скорости. Благодарение на професионалния дизайн:

  • При движение направо „отпечатъкът на гумата“ завършва в точката на най-високото оттичане на вода в профила, за да осигури отлично сцепление при спиране, ускоряване и завиване на мокро.
  • При завиване на сух асфалт „отпечатъкът“ се измества към външното рамо, което е проектирано по такъв начин, че да пренася максимални сили за стабилно управление.
  • Новите видове „заключващи елементи“ във външното рамо позволяват само ограничено движение на профила и по този начин предлагат висока стабилност при движение.


"Нашата нова SportContact 7 е първият продукт в сегмента на високоефективните гуми, който е създаден специално за всеки тип превозно средство“, обяснява Вийс. "За тази цел разработихме нови технологии, включително за състезания, които се използват в зависимост от размера на гумите, така че типичното усещане при шофиране с гуми от семейството на SportContact да се запази при всяко превозно средство."

Третият технологичен компонент на новата SportContact 7 е каучуковата смес BlackChili, която е прецизно съобразена с дизайна на протектора. Тази мека смес се вписва в много твърдия, нископрофилен дизайн на гумите и не само дава възможност за много добри характеристики на шофиране, но също така осигурява значително увеличение на пробега.

Купете комплект летни или всесезонни гуми  от Порше София Изток и получете подарък - ваучер за пазаруване в eMAG. Участвате при закупуване на:

  • летни гуми за пътнически автомобили;
  • летни гуми за лекотоварни камиони;
  • всесезонни гуми; 
  • гуми за джипове, автомобили 4x4.

Единична цена на гума:

  • От 14“ да 17“ – 40 лв. с ДДС
  • От 18“ нагоре – 60 лв. с ДДС 


За да получете подарък - ваучер за пазаруване в eMAG - трябва да качите фактурата и допълнителната информация на сайта на Continental, да въведете данните за закупените гуми и иформацията за доставка.

    * Пълната информация за  промоцията, можете да прочетете тук
  ** Офертата е валидна от от 15 март до 31 май 2022  или до изчерпване на количествата. 
*** Общите условия подлежат на промяна без предварително известие.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.