Порше София Изток Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. Премиера на Volkswagen ID.5/ID.5 GTX на Автомобилен Салон София 2022
08.06.2022
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

Премиера на Volkswagen ID.5/ID.5 GTX на Автомобилен Салон София 2022

Новия изцяло електрически SUV-купе ID.5/ID.5 GTX отпразнува своята премиера по време на автомобилния салон в София. Софийският автосалон е първото публично събитие в света, на което моделът беше официално показан на широката публика на живо.

Премиера на Volkswagen ID.5/ID.5 GTX на Автомобилен Салон София 2022

На щанда на Volkswagen, посетителите на Автомобилен салон София 2022 могат да видят флагмана в ID. семейството – топ версията ID.5 GTX със задвижване на четирите колела и мощност от 299 к.с., решен в спортно сив цвят. 

Новият ID.5 и новият ID.5 GTX са шестите напълно електрически модели, които се присъединяват към ID. семейство. Volkswagen ID.5 е SUV купе от чисто ново поколение с премиум стандарти. Той идва на пазара като ID.5 със система за задвижване на задните колела със 128 кВт (174 к.с.) или 150 кВт (204 к.с.) и със задвижване на всички колела ID.5 GTX с 200 кВт (299 к.с.)*. Всеки модел от тази продуктова линия е силен характер, който обединява качествата на ID. семейство в уникален дизайн - колкото елегантен, толкова и изразителен. ID.5 предлага ново усещане за простор, заедно с иновативни решения за работа, интерфейс човек-машина (HMI), инфотейнмънт и асистиращи системи.


Image


Изцяло електрическият ID.5 GTX с Dualmotor двойно предаване

Устойчив и впечатляващ

Dualmotor двойно предаване, атлетичен Coupé дизайн и ускорение, което направо Ви спира дъха: изживейте едно върхово електрическо представяне с ID., който идеално съчетава отговорността към околната среда с удоволствието от шофирането.

Image

Dualmotor двойно предаване

Спортно удоволствие от шофирането за всичи, чиито цели понякога се простират и отвъд пределите на асфалтираните пътища. ID.5 GTX се ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,3 секунди.

Пробег: 365 - 486 км.

Image

Coupé дизайн

ID.5 GTX се отличава не само със своя атлетичен дизайн. Малките детайли също дават израз на неговия спортен характер.

Спортен до най-малкия детайл - ID.5 GTX

Мощен, спортен, изразителен: със своята характерна Coupé-форма ID.5 GTX се откроява ярко в своя клас. Футуристичните 20-цолови джанти от лека сплав в ексклузивен GTX дизайн, релси за багаж на покрива и декор на задните колонки на покрива в черен цвят Anthrazit, както и типичният за ID.5 черен покрив, с които моделът се откроява сред конкурентите, са характерни отличителни белези на GTX. Специфични са също аеродинамичният силует със снишаваща се задна част с характерен спойлер, който придава на този представител на електрическата мобилност още повече мощ в изъчването - и показва от пръв поглед колко силен характер притежава той. Особено когато преминавате покрай него.

Image

Простор и интериорен дизайн

Интелигентно проектираният и изключително просторен Open-Space-интериор Ви дава повече свобода, както и повече пространство за нещата, които смятате за важни. 

Пространство за изживявания - ID.5 GTX

Изживейте просторния и интелигентно проектиран интериор, който Ви предоставя изключителен комфорт, който можете да видите и да почувствате. Още по-впечатляващото: въпреки спускащата се линия на покрива с Coupé-форма ID.5 GTX предоставя изобилие от място във височина и на втория ред седалки. Така в ID.5 GTX могат удобно да пътуват до 5 души. Благодарение на големия товарен обем остава достатъчно място и за техния багаж. Модерното оборудване превръща интериора на ID.5 GTX в пространство за вдъхновяващи изживявания, като прогресивният дизайн се комбинира с авангардни технологии и интуитивно управление на функциите. Този интериор Ви дава възможност да се наслаждавате на всеки момент от пътуването.

Image
Image

IQ.LIGHT

Блестяща комуникация
 
По желание на клиента новият ID.5 GTX още от пръв поглед демонстрира един необикновен нов акцент:  с иновативните светлини IQ.LIGHT. Матричната технология позволява през повечето време да шофирате на дълги светлини, без при това да заслепявате останалите участници в движението1. Елегантна светлинна лента свърза LED-Matrix-фаровете с логото на Volkswagen. Това, което прави впечатление отпред, не бива да липсва и отзад: към пакета принадлежат също опционалните 3D LED-задни фарове с анимирани стоп-светлини и интегрирани динамични мигачи, които с помощта на плавно светлинно движение указват посоката на движение. 

Image


За повече информация и възможности за поръчка се свържете с консултантите от търговския ни екип.

  
* Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. 

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.