НОВО ОТ VOLKSWAGEN ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ
02.10.2020

ВИРТУАЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА VOLKSWAGEN ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ

Преживейте новия Caddy и още много допълнителни акценти на виртуалното автомобилно изложение на Volkswagen Лекотоварни автомобили
VWN Virtual Stand

Приветстваме Ви сърдечно с "Добре дошли" на виртуалното автомобилно изложение на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Поради отменянето на Международното автомобилно изложение за лекотоварни автомобили в актуалната Ковид-19 ситуация, през тази година всичко се случва по различен начин. Това важи и за представянето на най-новите акценти и на най-актуалните трансформации на лекотоварни автомобили, подходящи за всякаква употреба.

Направете разходка на нашия дигитален изложбен щанд, разгледайте общо 29 иновативни лекотоварни автомобила Volkswagen с трансформации от нашите сертифицирани партньори и се срещнете с нашите експерти в консултации на живо.

 

Семейството на California със световна премиера. 

Разгледайте актуалните модели от цялото семейство на California.Очакват ви продуктови акценти и детайлна информация за нашите акценти.

Информацията, представена на виртуалния щанд, се отнася за немския пазар. За въпроси относно конкретен модел и оборудване, моля да се обърнете към екипа на Порше София Изток.

 

Мартин
Бърнев

Търговец Volkswagen Лекотоварни автомобили
Телефон: +359 2 80 73 432
Мобилен телефон: +359 889 49 00 47
Факс:

Росен
Палуков

Търговец Volkswagen Лекотоварни и употребявани автомобили
Телефон: +359 2 807 34 33
Мобилен телефон: +359 885 176 033
Факс: