СЪБИТИЕ
08.10.2019

Volkswagen и Порше София Изток подкрепят „Предприемачите на бъдещето.“

Порше София Изток - официален партньор на събитието "Предприемачи на бъдещето," организирано от Клуб Инвестор.БГ
Touareg - Entrepreneurs of the Future

През последните години Volkswagen Group все повече интензифицира сътрудничеството си със start-up компании върху редица проекти, като част от цялостната стратегия за мобилност на групата. Центърът Ideation Hub и програмата Future Mobility Incubator са генератори на идеи и решения за „Мобилността на бъдещето.“ Експерти от различни дисциплини, в т.ч. икономика и социални науки, инженерни и компютърни науки, маркетинг и дизайн – работят съвместно със start-up компании върху пилотни проекти в областта на fleet мениджмънта, споделената мобилност, дигитализацията, свързаността, изграждането на зарядни инфраструктури, навигационни и паркинг услуги, решения за интелигентния дом и др.

В подкрепа на политиката “Volkswagen Group for Start Ups” Порше София Изток партнира на Клуб Investor.BG в дискусионния форум „Предприемачи на бъдещето,“ където изтъкнати професионалисти и успешни предприемачи дискутираха предизвикателствата пред стартиращите фирми у нас и даваха важни съвети за насърчаване на предприемаческите инициативи и достъпа до финансиране. 

Участниците във форума, който се проведе на 29 септември в Capital Fort, София, имаха възможността да тестват двата най-нови модели на бранда - Volkwagen Passat и Volkswagen T-Cross.