Порше София Изток Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини
  2. VW ID.3 – изцяло електрическият модел на Volkswagen
26.10.2021
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

VW ID.3 – изцяло електрическият модел на Volkswagen

С ID.3 започва една нова, динамична ера в света на електрическата мобилност. Наелектризиращото представяне при шофиране се среща с авангардния дизайн и отличен за всекидневна употреба пробег. За хора, които търсят промяна. Бъдещето вече е тук. Заповядайте на борда.

VW ID.3 – изцяло електрическият модел на Volkswagen

Тук започва нещо ново

ID.3 Ви поздравява. Наелектризира Ви. Отвежда Ви по-далеч


Поздрав

ID.3 казва "Здравей". С фарове.

ID.Light

Наистина интелигентна: интелигентната концепция на светлините
Системата ID.Light комуникира визуално с Вас и в съчетание с предлаганата като опция навигационна система Ви отвеждат по-лесно до зададената цел. Посредством премигваща светлина тя Ви насочва към лентата, в която трябва да се престроите. Освен това тя Ви предупреждава и Ви помага да поправите грешката си, в случай че се намирате в грешната лента. В случай че използвате гласовото командване, тя отговаря и със светлинен сигнал на гласовите Ви команди. Когато излезете от Вашия ID.3, системата ID.Light Ви изпраща със специален сигнал с помощта на светлините.

Приятна гледка: панорамният покрив

Image

С огромната си остъклена площ, която се простира по площта на почти целия покрив, предлаганият като опция панорамен покрив е интересна гледка сам по себе си. Още по-хубавото: свободният поглед към небето. Потъмненото стъкло се грижи за приятни температури в купето, дори при силно слънцегреене.  

Акумулаторна батерия & Пробег с едно зареждане

Image

Висока мощност. Бързо зареждане.
 
Да пристигнете сутрин комфортно в офиса, преди това бързо да закарате децата до училище и вечер да се върнете обратно - по принцип без проблем с едно зареждане на акумулаторната батерия. Това успява да изпълни с лекота всяка от трите възможни акумулаторни батерии за ID.3.  За избор се предлагат 45 кВт, 58 кВт или 77 кВт.


Image
Image
Image
ImageПоискайте индивидуална оферта от нашия търговски екип

  • Изследвания свързани със серията
  • Прогнозен пробег за преминаване през циклите по World harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP) на изпитателен стенд (не се касае за сериен стандарт). Данните за пробег по WLTP могат да варират в зависимост от оборудването. Действителният пробег във всекидневието зависи от стила на шофиране, скоростта, използването на функции за комфорт/допълнителни консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците/полезния товар, както и от топографията. В зависимост от профила на използване, около 80% процента от водачите трябва да могат да изминат между 230 и 330 км с малкия вариант за батерия (45 кВтч нето), между 300 и 420 км със средния вариант за батерия (58 кВтч нето) и между 390 и 550 км с големия вариант за батерия (77 кВтч нето), без да се налага да зареждат.
  • Нетна стойност
  • Едно предложение от Volkswagen Leasing GmbH, Gifhorner Straße 57, 38112 Braunschweig. Конкретното съдържание на пакета и цените ще научите при пускането на пазара на новото ID.3 при Вашия участващ Volkswagen партньор. Запазва се правото за промени. Версия 08/2019.


Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.