НОВО ОТ VOLKSWAGEN
29.10.2021

Новият VW Taigo - Character. Everyday.

Новият Taigo. За всички, които искат да създават собствени тенденции. За хора, които вместо да променят себе си, предпочитат да променят средата. За тези, които показват не само стил, но и характер. За всички, които успяват да открият необикновеното дори във всекидневието.
Новият VW Taigo - Character. Everyday.

Новият Taigo има множество акценти. Ето кратък преглед на три от тях:

Image

R-Line - Впечатляващо спортен

Линията на оборудване R-Line дава външен израз на спортния характер на Taigo.

За всички, които харесват спортния дух, новият Taigo във вариант R-Line предлага висококачествено оборудване с редица акценти в областта на дизайна, комфорта и технологиите, които осигуряват характерен изглед на екстериора и интериора.

Digital Cockpit

Важни за шофирането данни се прожектират на индивидуално конфигурируем дисплей.

На пътя винаги е от първостепенно значение да държите най-важното под око.  Комбинираният прибор Digital Cockpit Ви показва серийно3) на цветен екран с висока разделителна способност и диагонал 20,32 см класически прибори като скоростомер и километраж. 

Image
Image

App-Connect Wireless

Използвайте по желание Вашия смартфон съвсем спокойно по време на път.  Включително и без кабел. 

App-Connect служи за удобното използване на приложения и съдържание от смартфон. Музика, новини, карти и аудиокниги лесно и удобно се пренасят на екрана на бордната инфотейнмънт система и могат да се управляват в зрителното поле на водача. 

Image
Image
Image

За повече информация и възможности за поръчка се свържете с консултантите от търговския ни екип.

* Близка до серийно производство студия. Данните за разход на гориво ще бъдат налични за началото на продажбите.

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат в определени детайли да се различават от актуалната моделна гама за австрийския пазар. Показани са някои допълнителни оборудвания, които се предлагат срещу доплащане.