Порше София Изток Оферти и акции

Caddy от пето поколение е идеалният партньор както за тежките задачи на работното място, така и за леките безгрижни моменти със семейството.

  1. Оферти и акции
  2. CADDY N1 НА Цени от 40 990 лв. без ДДС.
15.04.2024
Налични на склад нови автомобили

CADDY N1 НА Цени от 40 990 лв. без ДДС.

Многофункционалният Volkswagen Caddy с възможност за ползване на данъчен кредит. Възползвайте се от преференциалните цени за налични складови автомобили.

cdd1021

Caddy от пето поколение е идеалният партньор както за тежките задачи на работното място, така и за леките безгрижни моменти със семейството.

Възползвайте се от преференциална цена за налични складови автомобили от 40 990 лв. без ДДС до изчерпване на наличностите

Image

Комфортът - стилен и иновативен


Caddy е базиран за първи път на модулната система за напречно монтирани двигатели MQB, благодарение на която комфортът на возене е издигнат на съвсем друго ниво, а изцяло новият дизайн гали погледа на всички минувачи. Иновациите обаче не спират дотук - асистиращите системи за водача, висококачественият дигитален кокпит и авангардният инфотейнмънт с мобилни онлайн услуги правят преживяването в колата истинско удоволствие, независимо къде отивате.

Оптимално функционален 


Натовареното ежедневие винаги е готово да ни поднесе изненади - затова градският ван на Volkswagen предлага всякакви решения. Може да го използвате като просторен, семеен автомобил с място за 4+1 души на борда, но и може да разчитате на него за тежките работни задачи, благодарение на възможността да натоварите до 2 европалета при изваден 2-ри ред седалки.

Image

Възползвайте се от правото на ползване на данъчен кредит и усетете комфорт, стил, иновация и функционалност с пето поколение Caddy.

Разгледайте наличностите или конфигурирайте своя Caddy:

Посетете ни в шоурума или се свържете с нашия търговски екип за повече информация или заявка за тестово шофиране.

Посочената цена е без ДДС и се отнася за модел Caddy пътническа версия. Предложението се отнася за автомобили на склад и важи до изчерпване на наличностите.
Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.
Комбиниран разход на гориво: 4,8 - 5,9 л/100 км, комбинирани CO₂ емисии: 145 г/км (данни по WLTP).

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.