Порше София Изток Оферти и акции

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Оферти и акции
  2. Volkswagen е за всички, а не за малцина.
15.02.2024
Оферти и акции

Volkswagen е за всички, а не за малцина.

Спестяваш до 14 500 лв. за избрани Volkswagen модели.

02-16-dealers-web-Faststart_760x435


В сърцето на Volkswagen винаги са стояли хората. Автомобилите ни никога не са били за малцина. А винаги за всички. Водени от това разбиране, само до края на февруари предлагаме ексклузивни условия и възможност да спестиш до 14 500 лв. с ДДС за избрани налични на склад автомобили. Сега можеш да притежавате Volkswagen по-лесно от всякога!

Акцията важи за нови договори, сключени до 29 февруари 2024 г. Промоционалните условия не се комбинират с други акции и допълнителни отстъпки. Посочените отстъпки важат до изчерпване на количествата и не се прилагат за индивидуални клиентски конфигурации. За персонална оферта и схема на плащане се свържете с най-близкия Volkswagen дилър.

Image

T-CROSS


Твоят спътник в ежедневието и свободното време сега с отстъпка до 6 509 лв. с ДДС.


Впечатляващ дизайн, просторен интериор и компактни външни размери, модерни технологии за повече комфорт в ежедневието и свободното време: новият T-Cross отговаря на всички изисквания за модерен компактен SUV.


TAIGO


Изборът за всички, които искат да създават собствени тенденции сега с отстъпки до 5 182 лв. с ДДС.


За хора, които вместо да променят себе си, предпочитат да променят средата. За тези, които показват не само стил, но и характер. За всички, които успяват да открият необикновеното дори във всекидневието.

Image

Image

T-ROC


Форма на увереност, която сега можеш да придобиеш с отстъпки до 6 500 лв. с ДДС.


Грабващ екстериорен дизайн, високо качеството и дизайна на интериора, рафинирани технологични детайли - всичко това прави T-Roc един изключително самоуверен автомобил, с подчертана индивидуалност.

POLO


Може повече, отколкото очаквате от градски автомобил. Сега за по-малко пари. Polo с отстъпки до 5 629 лв. с ДДС.


Разбира се, че можете да имате големи очаквания към един малък автомобил. Открийте прогресивния дизайн и интелигентните технологии в Polo.

Image

Image

ARTEON, ARTEON R &
ARTEON SHOOTING BRAKE


Абсолютно неподражаем. Сега с отстъпка до 14 500 лв. с ДДС.


Arteon бива разпознат винаги от пръв поглед: от предницата с широка радиаторна решетка, през плавната линия на покрива, иновативният му дизайн и издълженият силует са неподражаеми. Заповядайте на борда и открийте как могат да бъдат съчетани елегантност, практичност и интуитивното управление на функциите.
 

TIGUAN


Вдъхновяващ замисъл, който ти дава мощ, комфорт и свързаност. Сега с отстъпка до 12 500 лв. с ДДС.


Tiguan има забележителни качества. Интелигентните технологии му осигуряват необикновено добро представяне. Динамичен SUV, който дефинира наново границите на постижимото в сегмента.

Image

Image

ID.3


Eволюцията на електрическата мобилност с отстъпки до 12 474лв. с ДДС.


С новия ID.3 електрическата мобилност при Volkswagen продължава своето еволюционно развитие: отвън изчистените линии придават по-зряло изражение на ID.3, а отвътре впечатляват висококачествени материали и солиден брой серийни асистиращи системи. Изцяло електрическата мобилност е напълно на висотата на времето.

ID.4


Направен за големи неща. 100% електрически SUV с отстъпки до 18 894 лв. с ДДС.


Напълно нова концепция на вътрешното пространство, която ви осигурява свобода. Електрическа динамика, която вдъхновява. И интуитивна концепция за управление, с която всичко става по-лесно.

Image

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.